Adverteren op stein-nu.nl?

Met hun vermelding op de website stein-nu.nl zorgen ondernemers / adverteerders ervoor dat ze onder de aandacht zijn bij een groot publiek. Heb je zelf ook een bedrijf en wil je gebruik maken van dit online medium? Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden.

Tarieven adverteren op stein-nu.nl 

Pakket 1
Het publiceren van een losse advertentie (een actie, een nieuwsbericht en/of andere reclame-uiting): € 12,- per geplaatst bericht.  Dit bericht verschijnt onder ‘Headlines’ en ‘Ondernemersnieuws’. Beide rubrieken zijn prominent zichtbaar op de startpagina. Het bericht wordt ook nog gedeeld via de Facebookpagina van stein-nu.nl 

Pakket 2
Vermelding van naw-gegevens van de ondernemer / adverteerder in de bedrijvenindex van stein-nu.nl Tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze worden gepubliceerd bij Headlines en Ondernemersnieuws. Kosten: € 48,- per jaar. 

Pakket 3
Vermelding van naw-gegevens van de ondernemer / adverteerder in de bedrijvenindex. Verder de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze verschijnen bij Headlines en Ondernemersnieuws. Tevens worden deze berichten gedeeld via de Facebookpagina van stein-nu.nl Daarnaast wordt het logo van de ondernemer/adverteerder opgenomen in de logo-carrousel aan de rechterkant. Op het logo is een link naar de website van de ondernemer / adverteerder aangebracht. De kosten voor dit pakket bedragen € 96,- per jaar.

Ook hier adverteren?


Poll

Het maandelijks ophalen van afvalplastic is prima

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 358 keer gestemd.

Agenda

Weer